Ana Sayfa Bilgi Bankası

8 Aralık 2010 Çarşamba

T.C.RESMÎ GAZETE

Yurtiçi Abone Şartları:

Resmî Gazete yıllık abone bedeli posta ücreti ve KDV dahil olmak üzere 195,– TL.’dir. Resmî Gazete’nin Basımevi Döner Sermaye İşletmesi Müdürlüğünden elden alınması halinde, 75,–TL. olan posta ücreti düşülerek 120 TL ücret alınır. Resmî Gazete abone bedelleri doğrudan İşletme veznesine yatırılabileceği gibi, T.C. Ziraat Bankası Dışkapı/Ankara şubesindeki 3679775-5001 no.lu hesaba da havale edilebilir. Abone kaydının yapılabilmesi için, vezne makbuzunun ibrazı veya banka dekont sureti ile abonenin açık adresinin (Posta Kodu ile birlikte)* belirtildiği bir dilekçe ekinde İşletmeye gönderilmesi gerekmektedir. Abone bedeline ilişkin vezne makbuzunun veya banka dekont suretinin, içinde bulunulan ayın en geç yirmisine kadar İşletmeye gönderilmesi halinde, takip eden aybaşından itibaren Resmî Gazete, aboneye gönderilmeye başlanır.

Yurtdışı Abone Şartları:

Resmî Gazete yurtdışı yıllık abone bedeli, uçak posta ücreti ve KDV dahil olmak üzere 350 $ dır.
Yurtiçi ve yurtdışı abone bedellerine, yıl içinde meydana gelebilecek maliyet artışları ile posta ücretlerindeki artışlar da yansıtılır.
Eksik beyanda bulunanlar ve faksla yapılan talepler kabul edilmemektedir.
İlgililere duyurulur.

Resmi Gazete perakende satış fiyatı KDV dahil 30 Kr’dir. 96 sayfayı geçen Resmi Gazete’nin eklenecek her 32 sayfası için, perakende satış fiyatına KDV dahil 10 Kr ilave edilir.
İlan Ücreti:  İlanların her satırı için KDV hariç 10 TL ücret alınır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder