Ana Sayfa Bilgi Bankası

10 Kasım 2010 Çarşamba

Sağlık Bilgileri..

Sağlık Bilgileri rehberi :
Tıp ve Sağlık bilgileri rehberimizde, beslenme, genetik bilimi, insan vücudu, cinsel sağlık bilgileri, kadın hastalıkları, gebelik bilgileri, hamilelik bilgileri, erkek sağlığı, çocuk ve bebek sağlık bilgileri, hastalıklar, acil ilk yardım bilgileri, üreme organları ve seks bilgileri, temel ve genel sağlık bilgileri ile ilaçlar, prospektüsler, ilaç bilgileri, ilaç fiyatları, sağlık istatistikleri, bitkisel tedavi yöntemleri, tıpta hekimin hukuki sorumluluğu (sağlık hukuku) konuları ile alternatif tedavi yöntemleri hakkında sağlık ile ilgili bilgileri derlemeye çalışacağız. Aynı şekilde bitkisel ilaçlar ve bitkisel tedavi yönetemleri hakkında bilgilere de değinmeye çalışacağız.
Sağlık bilimsel olarak ele alınması gereken bir konudur. Kulaktan dolma sağlık bilgileri veya kocakarı yöntemleri denilen yöntemlerle tedavi yerine, bilimsel olarak size doğru sağlık bilgileri sunabilecek, gelişmiş teşhis ve tanı araçları ile hastalıklarınızı tedavi edebilecek, doktor ve hastaneleri tercih etmelisiniz. İlaçların hammaddesi de çoğunlukla bitkiler olmakla birlikte, ilaçlarda bu bitkisel malzemelerden yapılmasına rağmen, içindeki maddenin tedaviye yönelik dozu ayarlanmış olduğundan, bu her duyduğunuz bitkisel tedavi yönteminin uygulamamanız gerektiğine en önemli nedendir.
Sağlıklı bir vücut ve ruh öncelikle doğru sağlık bilgileri edinmek ile, hastalık halinde bilimsel muayene ve tetkikler ile ve hasta olunmasa dahi sağlığınız ve kanser gibi tehlikeli hastalıkları erken teşhis ve varsa erken tedavi için belirli aralıklarla yaptıracağınız periyodik muayene ve tahlillerle (check-up yaptırmak) temin edilir. Sağlık bilgidir, bilgi tıp ve sağlık profesyoneli olan doktor (hekim) ve hastanelerdedir. En basitinden Gerçek ve doğru sağlık bilgisi edinebileceğiniz, Ekonomik durumunuza uygun bir aile hekimi veya sağlık ocağı doktoru size gerekli sağlık bilgilerini verecektir.
Linkler:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder